Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σχετικά με την Αυθαίρετη και Αντιδημοκρατική Επιχείρηση Φίμωσης μας από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΙΚΑ κ. Νικολόπουλο, ο οποίος είχε την καλοσύνη να με πληροφορήσει, σχετικά με την άποψη της κρυπτόμενης Διοίκησης της Ομοσπονδίας. Έτσι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία μας ενημέρωσε (μετά την απόφαση που έλαβε!!!)  τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΙΚΑ ότι «ότι δεν υπήρξε καμία διάθεση λογοκρισίας σας, πλην όμως, καθώς οι παρατάξεις που προέκυψαν από το Συνέδριό είναι συγκεκριμένες, οι όποιες ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στο site της Ομοσπονδίας, θα πρέπει να προέρχονται από αυτές. Έτσι, δεν έχει καμία αντίρρηση να μπει η ανακοίνωσή σας, αλλά με το τίτλο της παράταξης με την οποία εκλεγήκατε στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας». Επιπλέον του υποσχέθηκε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας!!!! Από ότι κατάλαβα, η ΔΑΚΕ ΙΚΑ θα πάρει θέση μετά την συζήτηση στο επερχόμενο Δ.Σ.

Το οξύμωρο είναι ασφαλώς, ότι τόσο καιρό που δεν είχαμε εκλεγμένο μας δημοσίευαν κανονικά (όπως και άλλες παρατάξεις) και τώρα που έχουμε αρνούνται να μας προβάλλουν (δείτε το από 21/11/2013 σχετικό άρθρο μου). Εξάλλου στην κοινή ανακοίνωση μας με την ΕΑΣΠ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, τονίσαμε τον διαπαραταξιακό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου μας και ότι η «συνεργασία για την επίτευξη κοινών στόχων η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία , ειλικρίνεια και σεβασμό μεταξύ των μερών που την αποτέλεσαν , διατηρώντας  κάθε μέρος αυτής  την απόλυτη ανεξαρτησία του». Είναι προφανές, ότι ενοχλούνται από την δραστηριότητα μας! Ανέφερα στον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΙΚΑ, ότι μια τέτοια τρομαχτική αλλαγή στην διαδικασία προβολής των παρατάξεων στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας προϋπόθετε προγενέστερα τουλάχιστον απόφαση Δ.Σ. Οποιαδήποτε «δημοκρατική» νομιμοποίηση επιχειρήσει στη συνέχεια με μεταγενέστερη απόφαση του Δ.Σ., η κρυπτόμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας (θεωρώ απίθανο να περάσει μια τέτοια πρόταση), παραμένει έκθετη!  

Αξιοθαύμαστη παραμένει η στάση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕ ΙΚΑ Αττικής και Νήσων κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος πληροφορούμαι, ότι θα προβεί σε αλλαγή της δομής της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας, έτσι ώστε να ακούγονται όλες οι φωνές. Προφανώς προσπαθεί με ευαισθησία να μαζέψει τα αμάζευτα της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας. Τον συγχαίρω για άλλη μια φορά για την έμπρακτη Δημοκρατική του στάση.

Τέλος να υπενθυμίσω, ότι εξακολουθούμε να περιμένουμε την επίσημη απάντηση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας. Ο πανικός τους, καθώς και τα μηνύματα συμπαράστασης από τους συναδέλφους μας, μας γεμίζουν με δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.


Γιαννακλής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου