Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 8Κ ΚΑΙ 9Κ








 ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
                        ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΕΤΑΜ



Εκδόθηκε επιτέλους η απόφαση για την κατανομή της που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον συνάδελφοι επιστρέφουν στην οικογένεια του ΙΚΑ.
Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο χαρά και δικαίωση μπορεί να προκαλέσει σε όσους αγωνίστηκαν για αυτό και πολύ περισσότερο στους ίδιους και τους οικείους τους.

Οι αναφορές ορισμένων «για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας» , το λιγότερο άστοχες μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν.  Ότι δηλαδή το πρόβλημα το δημιούργησε η μία κυβέρνηση και τη λύση την έδωσε η άλλη.……Ακούστηκε και αυτό….Λίγο ακόμα και θα ζητήσουμε συγνώμη από τον Υπουργό Ανεργίας.
 Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν πει κάποιος ότι με τη μία κυβέρνηση προσελήφθηκαν , ενώ με την άλλη κυβέρνηση απολύθηκαν.....θα είναι λάθος ???
Σκεπτόμενοι  αν δεν είχαν τότε προσληφθεί θα ήταν σήμερα μαζί μας ??
 Το αν προσελήφθηκαν με λάθος διάταξη λόγω της γνωστής ηλιθιότητας της τότε κυβέρνησης , δεν αναιρεί το γεγονός ότι τουλάχιστον προσελήφθηκαν.....
 Δεν θα μπορούσε να αλλάξει η διάταξη , όπως και έγινε , διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να εργάζονται ??
  Μπορούμε να λέμε τέλος καλό όλα καλά , με τη διαφορά ότι δεν είμαστε οι ίδιοι........
Το τι μπορεί να έχει περάσει ο κάθε συνάδελφος από αυτούς δεν μπορούμε να το ξέρουμε όλοι εμείς που μπορεί τώρα να χαιρόμαστε μαζί τους και που πολλοί αγωνιστήκαμε γι’ αυτό.
Όπως δεν μπορούμε να ξέρουμε και τις αντίστοιχες αγωνίες των συναδέλφων της , που επίσης για τους ίδιους περίπου λόγους ταλαιπωρήθηκαν , επίσης αναγκάστηκαν να αναζητήσουν την δικαίωση τους δικαστικά και με αγώνες , για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!

Σαν παράταξη , λοιπόν καλωσορίζουμε τους συναδέλφους των διαγωνισμών και στην οικογένεια του ΙΚΑ , ζητώντας σε όλους αυτούς παράλληλα μια μεγάλη
                                                    ΣΥΓΝΩΜΗ
για όλη την ταλαιπωρία που τόσο διάστημα πέρασαν , γι’ αυτά που ίσως δεν κάναμε , ή για αυτά που αφήσαμε να γίνουν….!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ !!!!


Με την ευχή και την προσδοκία ανάλογα αποτελέσματα να υπάρξουν και για τους συναδέλφους μας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα…..





                                                            Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου