Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία σχετικά με την Πρόθεση του Διοικητή του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ να συρρικνώσει περαιτέρω τον μεγαλύτερο Οργανισμό της Χώρας


     
Με το σημερινό απαράδεκτο δελτίο τύπου της Διοίκησης του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ουσιαστικά επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η πρόθεση και η διάθεση του Διοικητή του Ιδρύματος για περαιτέρω συρρίκνωση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, παραδίδοντας και τις παροχές στον υπό κατάργηση Ε.Ο.Π.Υ.Υ.; και θέτοντας συνεπώς τους αντίστοιχους συναδέλφους μας σε διαθεσιμότητα. Εξάλλου αποτελεί  διακηρυγμένη θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας η μετατροπή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ σε Εθνικό Οργανισμό Συντάξεων.


Η Παράταξη μας καλεί όλους τους συναδέλφους σε διαρκή εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα. Επιπλέον, ζητά από τους Διευθυντές των Μονάδων να τοποθετήσουν όλους τους συναδέλφους των παροχών σε άλλα Τμήματα των Υποκαταστημάτων. Την εργασία των Παροχών να την επιτελούν εκ περιτροπής όλοι οι συνάδελφοι των Μονάδων. Ο Προϊστάμενος δε του Τμήματος Παροχών να είναι ταυτόχρονα Προϊστάμενος και άλλου Τμήματος. Λέμε ΟΧΙ στην σχεδιαζόμενη συρρίκνωση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ. Το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ μπορεί και πρέπει να είναι μόνο φορέας υποδοχής από την διαδικασία της Κινητικότητας.





Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου