Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ





ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ   
          
         Η Παράταξη μας απευθυνόμενη με ειλικρίνεια σε όλους τους συναδέλφους/σες και με  συνέπεια στην μέχρι τώρα πορεία της, κατάφερε να  εκπροσωπείται  με ένα μέλος στο Δ.Σ. του ΣΕ ΙΚΑ - Αττικής  και Νήσων και  ένα στο Δ.Σ. της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ.
         Καλούμαστε τώρα να συμμετέχουμε στην διαδικασία  για την εκλογή των  αιρετών μελών  του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Ιδρύματος.
         Αποφασίσαμε, με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο συνδικαλιστικό μας χώρο, όπου επί σειρά ετών κυριαρχούν παραδοσιακές συνδικαλιστικές παρατάξεις όπως κι αν ονομάζονται, την από κοινού προσπάθεια με τις παρατάξεις της ΕΑΣΠ και της Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας, προκειμένου να σχηματισθεί ένα κοινό ενωτικό και πραγματικά  διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο.
         Είναι δεδομένο ότι η προσπάθεια αυτή γίνεται χωρίς πολιτικές δεσμεύσεις με κάθε παράταξη να διατηρεί την συνδικαλιστική της αυτονομία.
         Προτείνουμε ένα ψηφοδέλτιο με υποψηφίους έμπειρους συναδέλφους από όλους τους χώρους,  με γνώση των προβλημάτων του εργασιακού μας χώρου και με εμπειρία στα διοικητικά και υπηρεσιακά αντικείμενα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, το οποίο διαθέτει την δυναμική να προκαλέσει την πραγματική ανατροπή στην διαδικασία εκλογής για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
          Η συνεργασία αυτή, η οποία γίνεται με ειλικρίνεια και σεβασμό μεταξύ των μερών που την αποτελούν, έχει κοινό σκοπό την εκλογή ενός τουλάχιστον μέλους στο Υ.Σ. με γνώμονα αποκλειστικά την προάσπιση, χωρίς όρους και δεσμεύσεις, των δίκαιων αιτημάτων όλων των συναδέλφων.
          Όσοι συμμετέχουμε σε αυτή την κοινή προσπάθεια, είμαστε αποφασισμένοι όπως και στο παρελθόν, να συνεχίσουμε την μάχη για την αλλαγή του τρόπου αντίληψης περί συνδικαλισμού και εκπροσώπησης στον χώρο της δουλειάς μας μέσα από την κατάργηση του διαχωρισμού σε ημετέρους και μη.
          Θα ακολουθήσει κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων, που συμμετέχουν με το κοινό διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο μας, το οποίο καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν.


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου