Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ ΣΕ ΙΚΑ 2016






ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ   ΕΝΩΤΙΚΗ   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΙΚΑ – ΕΤΑΜ


Η Σύνθεση του Δ.Σ. του Σ.Ε. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αττικής και Νήσων
     
Με την αναμενόμενη προειλημμένη απόφαση συνεργασίας μεταξύ της Συναδελφικής Συσπείρωσης και της Δ.Α.Κ.Ε. ξεκίνησε τη θητεία του το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Ο απερχόμενος πρόεδρος κατέθεσε μια καινοφανή πρόταση στελέχωσης των θεσμικών οργάνων του Σωματείου μας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν αποκλειστικά εκλεγμένοι σύμβουλοι της πρώτης και της τρίτης σε εκλογική δύναμη, παρατάξεων! Οι υπόλοιπες παρατάξεις ζητήσαμε την αναλογική διαπαραταξιακή εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα του συνδικάτου μας, όπως είναι η πάγια θέση μας εδώ και χρόνια, επικαλούμενες για πολλοστή φορά τις δεδομένες συγκυρίες, με τα ιδιαιτέρως σύνθετα προβλήματα (π.χ. δημιουργία Ε.Φ.Κ.Α.) και την ανάγκη ισχυρής συλλογικής αντιμετώπισης τους. Παρά το γεγονός αυτό, η διαμορφούμενη προαναφερθείσα πλειοψηφία, παρέμεινε για άλλη μια φορά αμετακίνητη και αδιάλλακτη στην αρχική πρόταση συγκρότησης, αδιαφορώντας για την αναλογική εκπροσώπηση της βούλησης των συναδέλφων, στηριζόμενη σε μία ιδιαίτερα εύθραυστη πλειοψηφία. Είναι προφανές, ότι προηγούμενες εμπειρίες δεν δημιούργησαν τον απαιτούμενο προβληματισμό. 

Έτσι, νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο απερχόμενος κ. Βαγγέλης Θεοδωρίδης από την Συναδελφική Συσπείρωση με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν.
Γενικός Γραμματέας παρέμεινε ο κ. Κεκές Νικόλαος από την Δ.Α.Κ.Ε. με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν.
Α΄ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Θεοχάρης Ελευθέριος από την Συναδελφική Συσπείρωση με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 6 που καταψήφισαν και 1 λευκού (κατείχε τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου στο προηγούμενο συμβούλιο).
Β΄ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Παυλάτος Ερωτόκριτος από την Συναδελφική Συσπείρωση με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν (κατείχε τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου στο προηγούμενο συμβούλιο).
Ειδικός Γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Ανεμογιάννης Μηνάς από την Συναδελφική Συσπείρωση με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν.
Ταμίας εκλέχτηκε ο κ. Χράς Λουκάς από την Δ.Α.Κ.Ε. με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν.
Υπεύθυνος Οργανωτικού εκλέχτηκε ο κ. Γαλαίος Εμμανουήλ από την Συναδελφική Συσπείρωση με 8 ψήφους υπέρ, έναντι 7 που καταψήφισαν.

Το Δ.Σ. συμπληρώνουν ως μέλη ο κ. Πονηράκος Κωνσταντίνος (Συναδελφική Συσπείρωση), η κα Νόρα Νάτσινα, ο κ. Βασίλης Θώδης και ο κ. Προκόπης Νικόλαος (Πρώτα οι Συνάδελφοι), η κα. Μαλακού Αικατερίνη και ο κ. Νικολιδάκης Νικόλαος (Ε.Α.Σ.Π. και Συνεργαζόμενοι), καθώς και ο κ. Κονταράτος Απόστολος και ο κ. Γιαννακλής Ιωάννης από την Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία Εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλή επιτυχία στο έργο του.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου