Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ






                     


                                                 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ενημερωθήκαμε αρμοδίως ότι για το ΙΚΑ ΕΤΑΜ θα προσληφθούν άμεσα 928 άτομα με τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (5 μηνα) , για την κάλυψη όσο αυτό είναι εφικτό, της τεράστιας πλέον έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουμε ως Υπηρεσία.

Επίσης οδεύει προς την έκδοση υπουργικής απόφασης το θέμα της επιλογής ωραρίων προσέλευσης και αποχώρησης από την Υπηρεσία, με την προσθήκη δύο ακόμη ωραρίων προσέλευσης στις 7:00 π.μ και στις 8:30 π.μ , με αντίστοιχες αποχωρήσεις στις 15:00 και 16:30.

Μετά την προσπάθεια μας σαν παράταξη με την έκδοση ανάλογης ανακοίνωσης (www.aepeika.blogspot.gr) , αλλά και την αντίστοιχη της Ομοσπονδίας, μετά την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο να αντιλαμβανόμαστε, ότι πλέον δεν απευθυνόμαστε  «σε ώτα μη ακουόντων», με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και για το μέλλον.

Αναγνωρίζοντας την καλή πρόθεση των αρμοδίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ξεφεύγουμε από τις «εμμονές του παρελθόντος» και τα δίκαια αιτήματα μας εισακούγονται, είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα παρήγορο, τόσο για τους συναδέλφους που αντιμετώπιζαν προβλήματα στα οποία έχουμε ήδη αναφερθεί, όσο και για μας προκειμένου να συνεχίσουμε να διεκδικούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου